Akcija!

TAPATI. Žurnalas moterims Nr. 3 (52) 2017 ruduo

1,00 

-66%

Neturime

Nemokamas pristatymas per Omniva paštomatus užsakymams virš 60 eur.

  • 100% pinigų grąžinimo garantija
  • Atsakome į klausimus 24/7
Garantuojame saugų apsipirkimą

Aprašymas

Rudens TAPATI numeris su permainomis – išeiname iš prekybos centrų ir spaudos kioskų, liekame bažnyčiose ir prenumeratorių pasiekiami. Prašome maldos, kad išsilaikytume ir išliktume.

Naujas numeris prekyboje pasirodys rugsėjo 7 d., iš karto siųsime Jums.

Numerio tema: puikybė ir nuolankumas. Kalbamės su Oksana Šleževičiūte, kuri gimė neišnešiota, kovojo su kojos vėžiu, lėtiniu kasos uždegimu, netaisyklingu pėdų augimu, žarnyno, stuburo bėdomis ir galų gale vis labiau silpstančiu regėjimu. O ji nuolatos padeda kitiems, rūpinasi seneliais, neturi, kur gyventi Vilniuje, tai glaudžiasi ligoninės koplyčioje. Nejaugi ji gyvens su mama netoli Ariogalos, kas tada pasirūpins jos senoliais?

Kalbiname dainininką Mantą Jankavičių ir kaip jis atrado Dievą, kaip suvokė, kas jo puikybė griauna viską aplinkui.

Jūsų laukia straipsnis „Tėvų lenktynės“ apie tėvus, kurie visą savo gyvenimą sudeda į vaikų pasiekimus ir taip užkrauna jiems nepakeliamą naštą.

Paraolimpietis Mindaugas Bilius, kuris kažkada patyrė avariją ir sėdėjo vežimėlyje tą įvykį vadina sėkminga nesėkme, nes ji padėjo jam pamatyti plačiau, nei matė iki tol. O jo tikėjimas, kad jis vis vien vaikščios, nes Dievas jį pastatys ant kojų, ne juokais pykdė jo motiną.

Taip pat rasite pasidalijimą moters, kuri visą gyvenimą neleido sau pykti, nes ji juk gera mergaitė, o paskui užspaustas pyktis baigėsi panikos priepuoliais. Kaip ji mokosi priimti savo visokią, ne visada patogią, ne visada gerą… Juk sakoma, kad pykti nėra blogai, yra blogai pasilikti pyktyje.

Ir dar daug straipsnių laukia Jūsų.

Papildoma informacija

Svoris240 g
Išmatavimai26.5 × 21 cm
Išleidimo metai

Leidykla

Puslapių skaičius

Viršelis

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “TAPATI. Žurnalas moterims Nr. 3 (52) 2017 ruduo”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *